Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usput i krao struju

FOTO/VIDEO Lijepo je rodilo: Policija pronašla četiri laboratorija s indijskom konopljom

Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 5
Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 5
Aktualno Galerija Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 5 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 5 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 6 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 6 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 4 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 4 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 3 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 3 +1 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 2 Galerija 1/6 >>
U četiri laboratorija za uzgoj indijske konoplje pronađene 841 stabljike.

PU karlovačka javlja kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje da je neovlašteno proizvodio i prodavao droge, ali zbog i krađe.

Utvrđeno je da je osumnjičeni u kući na području Krnjaka, u kojoj neprijavljeno prebiva, neovlašteno napravio i posjedovao četiri laboratorija za uzgoj indijske konoplje u zatvorenom prostoru, u kojima se nalazila sva oprema.

Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 5 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 6

"Tamo je neovlašteno zasadio i uzgojio 841 stabljiku nalik na stabljike indijske konoplje od kojih se dobiva droga cannabis marihuana. Biljke su bile veličine od 29 do 103 cm, a droga je bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji ili stavljanju u promet", kažu u policiji.

Sumnja se i da se mladić neovlašteno priključio na priključak električne mreže te tu struju koristio za napajanje spomenutih laboratorija.

  Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 5 Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 3  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna predali novac policiji VIDEO U Zagrebu otkriven laboratorij za uzgoj marihuane: Osumnjičeni zasadili više od 500 stabljika konoplje

"Zbog sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i krađu osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te će biti doveden u nadležno državno odvjetništvo", dodaju u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene