Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ožalošćena žena

Kartonskog muža odvela na njegov pogreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ožalošćena supruga nikako se ne može pomiriti sa smrću supruga, pa ga je u prirodnoj veličini izrezala iz kartona i vodi ga svugdje sa sobom.

Paul Challis je u 38-oj godini preminuo od raka, a za sobom je ostavio dvoje male djece. Smrt ga je zatekla samo nekoliko tjedana nakon dijagnoze koja je pokazala da boluje od čak dva tumora na mozgu. Njegov iznenadni odlazak shrvao je njegovu 36-godišnju suprugu Mariu koja je odlučila da ga nikada neće zaboraviti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije stigao putovati Putuje svijetom s kartonskim likom svog pokojnog oca Slika nije dostupna Što smo naučili krivo Znanstvene činjenice iza mitova o seksu: Veliko stopalo, veliki...ili ne?

Tako je iz kartona izrezani Paul, visok 1,83 metra, stalno s njima. Čak su ga odnijeli i na njegov pogreb, a bio je i na vjenčanju najboljeg prijatelja tjednima nakon smrti. Na fotografiji sa suprugom i djecom s tog veselog događaja, u ruci drži šampanjac kako bi 'nazdravio' prijatelju. Na početku je plan bio samo da 'kartonskog' Paula odnesu na njegov pogreb, ali ožalošćena udovica više se ne može od njega odvojiti.

'Paul je uvijek bio duša svake zabave i činilo mi se prikladnim da bude na svojem posljednjem pozdravu odnosno sprovodu. Kada izgubite nekog koga volite, bojite se da ćete ga zaboraviti. Ovo je naš način održavanja uspomene na Paula. Djeca su ga čak obukla u odjeću Djeda Mraza za Božić i Drakule za Noć vještica. Neki ljudi bi u čuđenju mogli podići obrve, ali tko mi ima pravo reći koji je pravi način za nekoga da se nosi s tugom?', kaže Maria.

Par se upoznao prije 15 godina, a 2000. godine su se vjenčali, prenosi Daily Mail. Paul je prije smrti rekao: 'Uvijek sam znao da neću doživjeti starost.' Organizirao je i vlastiti pogreb pa se potrudio da bude šaljiv i da ga svi pamte. Bijeli karavan ga je vozio u crkvu, a tijekom ceremonije su mu svirale pjesme kao što je 'Always look on the bright side of life'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene