Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije stigao putovati

Putuje svijetom s kartonskim likom svog pokojnog oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jinna Yang tvrdi da njezin projekt pomaže obitelji da pronađe mir nakon strašnog gubitka. Njezin otac umro je od raka.

Jinna Yang fotografkinja je iz New Yorka čiji je otac preminuo od raka prije dvije godine. S gubitkom se teško nosila, a, među ostalim, srce joj se slamalo jer je njezin otac umro prije nego je stigao putovati svijetom. Osjećala je gubitak i u vlastitom životu i nije bila sigurna kako se s njim nositi, piše Buzz Feed. Do jednog trenutka.

Pročitajte i ovo Zdravstvo; ilustracija - 2 U utorak dobili dvije pritužbe Ministarstvo zdravstva pod nadzorom zbog dojava Ilustracija slijepi putnik Letio za SAD bez putovnice, karte i vize pa ga pritvorili: Tvrdio da se ničega ne sjeća, stigla i presuda

U čast svom ocu koji je radio brojne žrtve za obitelj odlučila je napraviti njegov lik od kartona i odvesti ga na turneju svijetom, što on sam nikad nije uspio napraviti.

Ovo je besplatno diljem Europe!

Kupila je jednosmjernu kartu za Island, od kartonske kutije izrezala lik svog oca i otišla u Europu. Neobičan projekt, tvrdi, pomaže i njezinoj obitelji u prolasku kroz strašan gubitak. Fotografije svog putovanja objavljuje na Instagramu, a slike njezinog tate diljem svijeta pomažu njezinoj maćehi, 22-godišnjem bratu i 9-godišnjoj sestri da pronađu mir.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene