Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo na kojem mjestu...

FOTO Najpopularnija svjetska odredišta: I Hrvatska je na listi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte na kojem se mjestu našla Hrvatska! Iznenađeni?

Ljudi vole putovati. Ako ste među onima koji planiraju putovanje, ali niste sigurni gdje bi otišli, možda vam u odluci pomogne karta zemalja koje su najpopularnija odredišta.

Pročitajte i ovo Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne

Na prvom mjestu je Francuska koja godišnje primi gotovo 20 milijuna više posjetitelja od drugoplasiranog SAD-a. Podatak je još impresivniji kada se zna da su Sjedinjene Američke Države 15 puta veće od najpopularnije turističke destinacije u koju godišnje stigne više od 81 milijun posjetitelja.

Odlična reklama: 'Zapitat ćete se zašto ranije niste posjetili Hrvatsku'

Nakon Francuske i SAD-a u top 10 zemalja po broju posjetitelja su i Kina, Španjolska, Italija, Turska, Velika Britanija, Njemačka, Rusija i Malazija.

Hrvatska je na karti označena rozom bojom, odnosno u skupini je zemalja koje godišnje prime između 5 i 10 milijuna posjetitelja. Na listi od 50 zemalja koje je, kao i kartu, objavio movehub.com, zauzela je 24. mjesto s 9,9 milijuna posjetitelja, kako navode.

Map of Most Popular Countries

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene