Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zimske gadosti

Kao da nikad nisu čuli za zimu: Pogledajte prometni show program na ulicama Montreala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko bi rekao da i Kanađani u prosinac mogu ući nespremni.

Tko bi rekao da Kanađane mogu iznenaditi snijeg i led. Zvuči doista nevjerojatno, otprilike kao da vam netko iz Kuvajta kaže da ga ljeti čude visoke temperature, ali ispada iz sljedećega videa da i u toj državi ljudi mogu prosinac dočekati nespremni.   

Pročitajte i ovo Valentin Crljenko i Katarina Jusić Mezga Snijeg donio probleme Teretni kamioni unatoč zabrani izišli na staru cestu: "Pojedinci se ne pridržavaju pravila, pa se događaju nezgode" Vožnja po snijegu Sigurnost na prvom mjestu Policija poslala upozorenje zbog uvjeta na cestama: "Povećana je opasnost prometnih nesreća"

Zabilježio ga je u ponedjeljak Willem Shepherd sa svog uredskoga prozora u Montrealu, te je postao hit na društvenim mrežama zbog niza prometnih nezgoda u kojim su apsolutno svi sudjelovali, od vozača osobnih automobila, pa do pripadnika gradske zimske službe i policije.

Zašto se zakasnilo s posipanjem pijeska i soli nikome nije jasno, no gradski će očevi hitno morati naći neko opravdanje jer su ih bijesni građani propisno napali na Facebooku.

"Znate li što sam još čuo? Da niti na jedno jedino vozilo u vlasništvu grada nisu postavljene zimske gume", nadovezao se na to jedan ogorčeni gledatelj CBC-ja, kojem je tu informaciju navodno proslijedio zaposlenik gradske uprave. Bila to istina ili ne, sljedeći prizor otkriva da se ni građanima nije baš pretjerano žurilo. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene