Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svima nepoznato

Afrički lovci uhvatili neobično biće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redovitom lovu stanovnici Namibije uhvatili su neobično biće kojem nitko ne zna porijeklo.

U samo nekoliko dana video koji prikazuje neobično biće uhvaćeno u Africi pogledan je 250.000 puta. U njegovu opisu stoji kako su lokalni lovci u Namibiji ugledali neobično stvorenje u potrazi za hranom. Jedan od lovaca pogodio ga je metkom nakon čega je biće pobjeglo u grmlje, no lovci su ga ipak pronašli.

Pročitajte i ovo Ilustracija odstrijela srne Ima i pomagača Odstrijelio košutu za vrijeme lovostaja: U kući mu pronađeni zabranjeni metci Tanzanija; ilustracija - 1 Provjereno u Africi Volonteri su slijepoj baki jedina nada da doslovce ne umre od gladi: S malo novca i puno volje čuda su moguća

Ne samo da su pronašli njega nego još tri slična bića, jedan od njih napao je lovce, te su ga ubili, a ostali su pobjegli.

>> Kakvo je to biće izbacila rijeka u New Yorku?

Tijelo neobičnog bića odneseno je u lovački kamp nakon čega je pozvana policija, te se očekuje detaljna istraga. Na YouTubeu se zahuktala rasprava o porijeklu ovog bića. Dok jedni vjeruju kako se radi o lažnim fotografijama, drugi su uvjereni u njihovu autentičnost, a neki čak tvrde kako su i sami vidjeli slična bića.

Radi li se o biću s nekog drugog planeta, mitskom biću i nečemu drugom prosudite sami.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene