Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glava u torbi

Manevar pilota izazvao divljenje u svijetu, eto što su vam čelični živci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da vatrogasci neprestano nose glavu u torbi znamo, ali to ne dobijemo baš svakodnevno priliku vidjeti.

Preko dvije tisuće ljudi moralo je tijekom vikenda napustiti svoje domove zbog požara koji je izbio sjeverno od Los Angelesa, no zahvaljujući sedamstotinjak vatrogasaca lokalne su vlasti objavile u ponedjeljak da je 85% terena stavljeno pod kontrolu.

Pročitajte i ovo Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..." Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Vatrogasci na tlu su imali podršku iz zraka od kolega pristiglih iz Albuquerquea, a sljedeća je snimka javnosti otkrila kakvi su to odvažni majstori od leta pomagali u takozvanim "zračnim tankerima" Douglas DC-10.

Pogledajte manevar jednog od njih, kakve to čelične živce čovjek treba imati dok iz kokpita pomaže u borbi protiv plamena na izuzetno nezahvalnom terenu. Iz sljedeće se perspektive čini kao da je pilota od ruba te planine dijelilo tek desetak metara.  

View post on imgur.com

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene