Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka čast, Alana

Kako se ne diviti? Iza ovog rada stoji dama koja ne može koristiti ruke, pogledajte i ostale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladu je umjetnicu preko noći napokon zadesila zaslužena svjetska slava.

Alana Ciena Tillman, mlada umjetnica iz Santa Rose u Kaliforniji, rođena je u potpunosti deformiranih ruku. Ipak, taj hendikep je nije spriječio da se bavi onim u što se zaljubila još kao djevojčica, slikarstvom.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Zaražene vjeverice u porečkoj Vjeveršumi Desetak zaraženih Širi se infekcija u porečkoj Vjeveršumi: "Trenutačno je deset bolesnih. Pokušavamo utvrditi izvor zaraze..."

Tillman stvara predivna djela još od pete godine tako što drži kist u ustima, a zahvaljujući njezinom bratu, u petak ujutro se napokon svijetom pronio glas o Alaninom talentu.

Naime, brat se iza sestrinih leđa odvažio na društvenoj mreži Reddit predstaviti neka od tih divnih djela, što je u nastavku dana rodilo dvije lijepe stvari.

Prva kaže da su brojni pohrlili na Alanin profil na Instagramu kao bi nastavili pratiti njezinu karijeru, a druga da su se javili i oni koji bi željeli kupiti poneku od tih fantastičnih slika.

Hoće li se u vama probuditi ista želja ne znamo, ali vas u svakom slučaju potičemo da pogledate te radove i naklonite se volji jedne dame koja čini što bi većini bilo nezamislivo.

(Strelice na rubu fotografija će vas voditi kroz galeriju)

ALANA'S ARTWORK

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene