Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac terorist

Kako izgleda život kćeri džihadista: Voli Sandru Bullock, rozu boju - i slike pokolja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica aktivna na društvenim mrežama navodno je najstarija kći zloglasnog australskog terorista Khaleda Sharroufa.

Ask.fm stranica tinejdžerice, kćeri zloglasnog australskog terorista Khaleda Sharroufa, daje rijedak uvid u njihov život u Siriji.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

13-godišnja djevojčica obožavateljica je glumice Sandre Bullock i voli rozu boju. Ali i Islamsku državu.

Njezin otac poznati je član teorističke skupine koji je široj javnosti postao poznat kada je objavio fotografiju svog sina koji u urci drži odrubljenu glavu. U Siriju je otišao u prosincu korišteći bratovu putovnicu.

Početkom godine za njim su otišli na islam preobraćena supruga Tara Nettleton i njihove petero djece - tri dječaka i dvije djevojčice. Putovali su preko Malezije, piše Daily Mail.

'Najbolji odmor ikada bio je kada sam otputovala u Maleziju na tri tjedna', napisala je prije 10 mjeseci 13-godišnjakinja za koju su vjeruje da je Sharroufova najstarija kći. Na Twitter profilu povezanom s ask.fm računom 3. svibnja objavljena je fotografija petorice muškaraca s oružjem i zastavom Islamske države u rukama.

FOTO Jihadi John ima dvojnika?

Prema pisanju australskih medija, nekoliko mjeseci nakon dolaska Sharroufove obitelji u Siriju, njegove kćeri provodile su dosta vremena na društvenim mrežama gdje su objavljivale poruke i fotografije.

Najstarija djevojčica je na svom profilu navodno, među ostalim, podijelila fotografiju mrtvog borca koju je objavio njezin otac, kao i fotografiju Svjetskog trgovačkog centra u plamenu uz koju je on napisao '11. rujna je najbolji dan u mom životu'.

U drugim objavama na aks.fm-u 13-godišnjakinja je potvrđivala ljubav prema svojoj obitelji. 'Moja obitelj čini me sretnom i druženje s prijateljima čini me sretnom', napisala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene