Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duh frontmena Doorsa

'Noću čujemo duha Jima Morrisona kako svira, još uvijek živi u ovoj kući'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko je točno što tvrdi Thelma Lue, žena koja danas živi u kući u kojoj je nekoć odrastao frontmen The Doorsa, riječi pjesme The End su mogle glasiti i ovako: This is not the end, beautiful friend...

Naime, gospođa Lue je potvrdila ispred kamera lokalne televizijske postaje kako vjeruje da je Morrison još uvijek prisutan u kući te je izjavila da ga je jedne noći njezina kći čula kako svira orgulje u spavaćoj sobi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što to tamo lupa? Njegova vas snimka neće umiriti ako i vas u stanu prate neobjašnjivi fenomeni Slika nije dostupna Zashiki-warashi Hit video: Kažu da duh ovog djeteta nosi sreću svakom tko ga ugleda

Morrison je u toj kući na sjeveroistoku Albuquerqueja živio između 12 i 14 godine, u vrijeme dok je njegov otac služio u vojnoj zračnoj bazi Kirtland, a mjesto i danas pohodne brojni obožavatelji kultne grupe koja je aktivno drmala scenom između 1965. i 1973. godine.

Koliko je poznato, od njih baš nitko nije imao tu sreću da Morrisona ponovo ugleda i fotografira, što je možda pošlo za rukom povjesničaru rocka Brettu Meisneru čije se kultne slike vrijedi prisjetiti u kontekstu priče.

Čuvena slika Bretta Meisnera na kojoj se čini kao da pozira i Morrisonov duh.

Meisner je svojedobno pozirao pored Morrisonovog groba u Parizu, a fotografija koju je razvio se i danas smatra jednom od najintrigantnijih u povijesti paranormalnih fenomena jer se čini baš kao da se slavni pjevač ukazao i pritom pozirao. Pogledajte oba videa. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene