Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zashiki-warashi

Hit video: Kažu da duh ovog djeteta nosi sreću svakom tko ga ugleda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanska kultura poznaje puno kategorija duhova koji se povremeno pojavljuju, a dobra vijest kaže da nisu svi zločesti.

Premda sljedeći video već na prvi pogled izgleda kao montaža, i to prilično loša, brojni ga japanski blogeri ovih dana vrlo rado prenose jer njegov sadržaj prema predajama nosi sreću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što to tamo lupa? Njegova vas snimka neće umiriti ako i vas u stanu prate neobjašnjivi fenomeni Slika nije dostupna Uh, hvala lijepo Imao je osjećaj da ga nešto proganja i doista snimio jeziv entitet

Naime, izvjesni Masahiro Ito iz Fukushime je u svom domu navodno uspio snimiti Zashiki-warashija, 'entitet s druge strane' iznimno popularan u Japanu.

Riječ je duhu koji se pojavljuje u obliku nestašnog ali i dobronamjernog djeteta, koje obično naseljava velike i vrijedno uređivane domove.

Zagonetka dana: Otkrijte kako je moguće da ovaj čovjek naočigled nestaje

Japanci vjeruju da ukazanje Zashiki-warashija nagovještava vlasniku doma sreću i materijalno bogatstvo, ali kažu i to da donosi lijepe vijesti već i onome tko ga ugleda.

Video Masharija Ita upravo je iz tog razloga pogledan 600 tisuća puta, pa ako se i vi nalazite među onima koji dopuštaju mogućnost da takvi entziteti oko nas postoje, dajte zapisu šansu.

Ponovit ćemo, nama djeluje prilično naivno, ali ako postoji makar 0.00001% da nije riječ o običnoj podvali, valjda ga vrijedi pogledati jer čovjek nema što drugo izgubiti do 80 sekundi.  

Uostalom, malo sreće bi nam svima dobro došlo, a i ako ništa drugo video nam je svima pomogao da naučimo nešto novo o japanskoj kulturi.  

座敷童の撮影に成功!見た方は、幸せになれる…かも!

Posted by 伊藤征浩 on Thursday, December 18, 2014

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene