Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupači užasnuti

Jezivo: Na slici se pojavio duh utopljenog djeteta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Davison, Australka iz Gattona, podijelila je prije nekoliko dana fotografiju na Facebooku koja možda prikazuje i davno umrlo dijete.

Davison je sliku postavila na stranicu grupe koja se bavi istraživanjem paranormalnih pojava, pa napisala da je njezinu kćer u potoku nadomak gradića Helidona tog dana dvaput nešto u vodi uhvatilo za nogu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što to tamo lupa? Njegova vas snimka neće umiriti ako i vas u stanu prate neobjašnjivi fenomeni Slika nije dostupna Zashiki-warashi Hit video: Kažu da duh ovog djeteta nosi sreću svakom tko ga ugleda

U istragu fenomena su se uključili i mnogobrojni znatiželjnici, te je jedan od njih uspio doći do preslika članka iz lista The Brisbane Courier, u kojem je navedeno da se na tom mjestu u studenom 1915. godine utopila 13-godišnja djevojčica.

Je li doista riječ duhu ili tek nekoj anomaliji koja vara oko možemo samo nagađati, ali vrijedi dodati i to da se u komentarima javila i Jessie Lu, gospođa sa sunčanim naočalama lijevo, koja je potvrdila da u vrijeme fotografiranja između nje i gospođe Davison nije bilo nikoga.

Pogledajte sve tri fotografije i pokušajte sami zaključiti ima li mjesta govoru o paranormalnoj pojavi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene