Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne gledati prije spavanja

Paranormalna aktivnost? Noćne čuvare u podrumu dočekao prizor iz horora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarce je u istraživanje natjerala buka koja je dopirala iz podruma zgrade.

Brazilskim portalima od ponedjeljka, a od utorka ujutro i raznim društvenim mrežama, kruži jeziva snimka koja navodno prikazuje paranormalnu aktivnost.

Pročitajte i ovo Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi Slika nije dostupna Vjerujete li u ovo? Obitelj zvala u pomoć policiju i svećenika zbog zloduha, objavljene i jezive snimke

Zapis su podijelila dvojica čuvara koje je, tako barem legenda uz video kaže, u kasni noćni sat privukla buka iz podruma.

U tom dijelu zgrade dočekalo ih je treperenje rasvjete, ali i prizor koji bi mnogima utjerao strah u kosti - vrata hidrantskoga ormarića, kojima kao da je lupala neka nevidljiva i bijesna sila.

Gdje je prizor nastao, nije najjasnije, jer tamošnji portali barataju različitim informacijama. I dok jedni spominju mrtvačnicu Medicinskog instututa u Cuiabi, drugi govore o Centru za skrb djece i adolescenata nedaleko od Curitibe.

Pogledajte u nastavku snimku i donesite zaključak je li muškarcima bilo dosadno pa su se igrali redatelja horor filmova ili su se doista susreli s natprirodnom silom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene