Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jesenske ponude

Jesenske kolekcije u Westgateu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovi su godišnji odmori, a jesen u gradu predstavlja početak novih izazova. Kako biste ih lakše savladali Westgate Shopping City pripremio vam je široku ponudu u kojoj ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i svoje najmlađe.

Ukoliko još uvijek niste opremili svojeg đaka za nove školske pobjede, kod nas ćete pronaći svu neophodnu opremu – odjeću, obuću, ali i različite Back To School ponude po prihvatljivim cijenama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Svakako iskoristite odlične pogodnosti još jednog Late Night Shoppinga koji se održava od 9. do 11. rujna. Zavirite u našu široku ponudu renomiranih svjetskih brendova te pogledajte što su za vas pripremili brojni brendovi u svojim novim jesenskim kolekcijama. Iskoristite bogat asortiman najvećeg shopping centra u Hrvatskoj, kreirajte vlastiti modni styling te nabavite sve kako bi prelazak s godišnjeg odmora u svakodnevnu poslovnu rutinu dočekali spremno i s osmijehom.

Brinete o sebi i svojoj obitelji? Ne propustite kušati ukusne domaće proizvode lokalnih OPG-ova poput meda, vina, kolača, sokova, ulja, ajvara, prirodne kozmetike koje možete potražiti u Domaćem kutku Westgatea.

Očekujemo vas u Westgateu, centru gdje se najbolji shopping spaja s dobrom zabavom!

Vidimo se u Westgateu!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene