Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jeftino do velikih zlatnih poluga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sukcesivnom se kupnjom već za 500 kuna mjesečno mogu povoljno kupiti zlatne poluge većih masa

 Sukcesivna kupnja investicijskih zlatnih poluga predstavlja novost na hrvatskom tržištu.

Ovaj način kupnje osobito je zanimljiv za kupce koji zbog nedostatka sredstava ne mogu odjednom kupiti veću zlatnu polugu, ali bi istovremeno željeli iskoristiti prednost niže cijene zlata.

Naime, cijena čistog zlata u velikim polugama uvijek je znatno niža nego cijena čistog zlata u malim polugama.

Primjerice, cijena grama čistog zlata u polugi mase 1 gram iznosi oko 370 kuna, dok je cijena grama u polugi mase 50 grama svega oko 300 kuna. Dakle, radi se o razlici od gotovo 25 posto!

Cijena poznata odmah na početku

Sukcesivnom se kupnjom uplaćuju redoviti iznosi za kupnju veće zlatne poluge. Nakon što kupac uplati cjelokupan dogovoreni iznos, on kupljenu zlatnu polugu može odmah preuzeti. Cijena zlatne poluge fiksira se na početku sukcesivne kupnje, tako da kupac u svakom trenutku zna koliko će ga na kraju koštati kupljena poluga.

Razdoblje trajanja sukcesivnih uplata je u pravilu 12 mjeseci ili prema dogovoru s kupcem.

Kupac može odustati od sukcesivne kupnje zlatne poluge. U tom slučaju, kupcu se ne isporučuje zlatna poluga, nego mu se vraća uplaćeni novčani iznos umanjen za troškove u skladu s ugovorom.

Kupnja zlatnih poluga putem sukcesivne kupnje atraktivna je za osobe koje mjesečno raspolažu s iznosom između 500 i 1500 kuna za kupnju investicijskog zlata.

Sukcesivnom kupnjom možete kupiti zlatne poluge Combibar (na slici) mase 50 puta 1 gram ili 20 puta 1 gram. Riječ je zanimljivom proizvodu koji je sastavljen od malih poluga mase jednog grama, koje je moguće odvojiti od ostatka poluge. No, moguće je dogovoriti sukcesivnu kupnju i drugih proizvoda iz ponude.

Besprijekorno ulagačko zlato

Sukcesivnu kupnju investicijskih zlatnih poluga možete ugovoriti kod tvrtke Tetragram projekt d.o.o. iz Zagreba, vodećeg hrvatskog brokera ulagačkim zlatom.

Na internetskoj stranici http://plemenit.hr/novo-u-ponudi/ možete doznati više informacija o sukcesivnoj kupnji zlatnih poluga.

Osim putem sukcesivne kupnje, Tetragram projekt d.o.o. nudi kupnju zlatnih poluga u punom iznosu, bez čekanja i naručivanja, s trenutnim preuzimanjem – diskretno i anonimno.

Svi proizvodi od investicijskog zlata tvrtka Tegragram prodaje u skladu sa smjernicama Europske Unije. Proizvodi iz Tetragramove ponude proizvedeni su u vodećim svjetskim kovnicama, certificiranima od strane Londonskog udruženja za plemenite kovine (LBMA).

Za više informacija, nazovite 01/236-5857, od ponedjeljka do četvrtka 9-17 sati, petkom 9-13 sati, ili dođite na adresu Tetragram projekta u Zagrebu, Svetice 19. Očekuju vas vrhunski stručnjaci, vrhunski proizvodi od plemenitih kovina i vrhunska usluga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene