Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lovac na izvanzemaljce tvrdi

'Izvanzemaljci su stupili s nama u kontakt, NSA ima dokaze'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka nacionalna sigurnosna agencija (NSA) objavila je dokumente koji potvrđuju postojanje vanzemaljaca.

NSA je na svojoj internet stranici postavila 29 poruka koje je primila iz svemira putem svoje satelitske mreže. Na osnovu dijelova poruka koje su dešifrirane i koje sadrže dosad nepoznate formule i jednadžbe, stručnjaci vjeruju da je jasno dokazano postojanje vanzemaljske inteligencije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao susret Indijanaca i Kolumba Stephen Hawking upozorava: Ne bi trebali kontaktirati izvanzemaljce i pozivati ih na Zemlju! Slika nije dostupna Na potezu Vrhovni sud Sud odbio izdvojiti dokaze protiv Sinovčića

Prema navodima portala UFO Digest, koji se poziva na izjavu neimenovanog umirovljenog agenta NSA, dešifrirane poruke, između ostalog, sadrže i naš periodički sustav elemenata i nekoliko formula iz fizike i kemije. Jedan od lovaca na vanzemaljce Amerikanac Kevin Smith, koji je ujedno i suradnik UFO Digesta, kaže da su objavljeni dokumenti jasan dokaz o postojanju života i van naše planete. Tvrdi i da je potvrđeno kako poruke nije napisalo ljudsko biće.

Potvrda od umirovljenog agenta NSA

'Izvanzemaljci su htjeli stupiti u kontakt sa nama i poslali su nam poruke. Na osnovu načina kako su pisane, poruke ukazuju na to da je riječ o izvanzemaljskoj inteligenciji. Potvrdu sam dobio i od umirovljenog agenta NSA, s kojim sam osobno razgovarao' istaknuo je Smith. Dodao je da dokumenti ne predstavljaju nagađanja i sumnje o izvanzemaljcima, već direktne dokaze o postojanju života izvan naše planete. Datumi na objavljenim dokumentima su cenzurirani, ali vjeruje se da potječu iz perioda prije 2004. godine. Smith smatra da je jedan od objavljenih dokumenata nastao 1980. godine.

'U njemu su nabrojani svi slučajevi neidentificiranih letećih objekata, kao i sve smislene poruke koje su do 1980. primljene iz svemira. Preostala dokumentacija ne sadrži datume kada je NSA primila poruke. Zbog toga ne možemo zaključiti od kada se radi na njihovom dekodiranju. Ipak, ono što je meni poznato jest da je na dekodiranju poruka radio Howard H. Campaign, jedan od najvećih svjetskih kriptografa', kaže Smith. Smatra da NSA sigurno ne bi angažirala jednog od najvećih svjetskih stručnjaka da nije riječ o nečemu što je od povijesne važnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene