Obavijesti Video Pretražite Navigacija
3 milijuna pregleda

Iz oceana izvukao zastrašujuće stvorenje koje izaziva nevjerojatnu pažnju na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video neobičnog stvorenja pregledan je gotovo tri milijuna puta.

Korisnik Facebooka Jr. Saim iz oceana u blizini Singapura izvukao je nevjerojatno čudno stvorenje. Video koji je na svom profilu objavio 28. rujna do sada je pregledan gotovo tri milijuna puta.

Pročitajte i ovo Zbog radova u Zvijezdi pucaju i nove zgrade - 4 Građani Zvijezde u očaju Najveći projekt u povijesti grada pretvara se u katastrofu: ''Urušavaju se stare i nove zgrade, vlada opća nesigurnost'' Radovi na aglomeraciji u karlovačkoj Zvijezdi - 2 Karlovčani u problemima Radovi na obnovi građanima su oštetili kuće i zamutili vodu za piće: ''Za oštećenja u Zvijezdi odgovarat će izvođač''

'Uhvatio sam i pustio ovo stvorenje danas', napisao je u opisu videa.

FOTO Ovo stvorenje ima nevjerojatnu sposobnost!

A o kakvom stvorenju se radi? Terry Hughes s australskog sveučilišta James Cook misterij je riješio impresivno brzo, piše salon.com. Razgranato stvorenje je 'basket zvijezda'. Obično se nalazi na velikim dubinama, a široko je rasprostranjeno u svim svjetskim oceanima.

'Basket zvijezda' spada u bodljikaše, a također je predator koji koristi svoje brojne krakove za lov mikroskopskih morskih stvorenja koja onda ih povlači u svoja usta.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene