Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Intersport trgovine i dalje prvi izbor hrvatskih potrošača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na hrvatskom tržištu sportskom opremom, odjećom i obućom, lanac trgovina Intersport potvrđeno izbor Br.1 potrošača kada je u pitanju kvaliteta ponude asortimana za sport i slobodno vrijeme

Intersport je u posljednjih 15 godina svojim prisustvom na hrvatskom tržištu, izgradio snažan sportski brand zahvaljujući kvalitetnom i širokom asortimanu proizvoda te vrhunskom uslugom zaposlenika. Zastupljen na hrvatskom tržištu sa 28 prodavaonica, te otvorenjem nove prodavaonice u centru Gračani, Intersport nastoji ispuniti svoju misiju i omogućiti Sport svima.

Da su hrvatski potrošači zadovoljni ponudom i uslugom koju im pružaju trgovine Intersport, pokazuju rezultati tržišnih istraživanja od strane nezavisne organizacije ICERTIAS.

Bilo da je riječ o najboljem omjeru cijene i kvalitete Best Buy Award (2010/2011 te 2012/2013) ili o vrhunskoj kvaliteti QUDAL QUality meDAL (2011/2012, 2013/2014, 2015/2016), hrvatski potrošači na temelju vlastitog iskustva u navedenim istraživanjima navode, da u trgovinama Intersport mogu pronaći apsolutno vrhunsku kvalitetu te istodobno izvrsne cijene.

Intersport je jedini sportski brand koji su hrvatski potrošači navodili u posljednjih 4 godine kao svoj izbor Br.1 kada je najkvalitetnija trgovina sportskom odjećom, obućom i opremom u pitanju.

I u najnovijem QUDAL Croatia 2015/2016 istraživanju na postavljeno pitanje:
„Navedite naziv lanca trgovina sportskom obućom, sportskom odjećom i sportskom opremom koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete usluge i kvalitete ponuđenih artikala na hrvatskom tržištu:“, najviše je ispitanika odgovaralo sa: Intersport.

Ujedno u istraživanjima o najboljem omjeru cijene i kvalitete provedenom na društvenoj skupini žena, mladih i seniora (Best Buy Award Lady, Youth, Seniors 2014/2015) Intersport je odabran kao sportski lanac trgovina koji im pruža izvrsnu kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Ovakve rezultate od 2010 godine do danas, nije uspio postići niti jedan drugi sportski lanac trgovina, što ukazuje na veliko povjerenje i lidersku poziciju koju Intersport uživa među svojim potrošačima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene