Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SOFA DERBY:FIFA 20 EVENT SA ZVIJEZDAMA

Infogamer 2019: Playstation i A1 pozivaju na FIFA 20 natjecanje s poznatima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak, 14. studenog, A1 i PlayStation čitav jedan dan će posvetiti su najpopularnijoj igri u stvarnom i virtualnom svijetu – nogometu.

 Posjetitelji će u paviljonu 11D od 14 sati, osim osvajanja giveaway poklona, u Paviljonu 11D moći zaigrati FIFU 20 protiv Tarika Filipovića, Luke Bulića, ali i YouTube i gaming sceni poznatijih PvT Mole-a i Malajskog tapira. Posjetiteljima će se pridužiti i Joško Jeličić, komentator i voditelj na Planet Sport kanalima, a javnosti poznat i kao bivši hrvatski nogometaš i reprezentativac.

Pročitajte i ovo PR Oglas Stvarajmo #BoljiOnline: Gen Z Akademija otkriva tajne svijeta influencera i izazove internetskog svijeta Kako odabrati kućni internet? Pokrovitelj A1 Stabilnost na prvom mjestu: Kako odabrati kućni internet za bezbrižno surfanje, ali i binganje

Osim druženja s poznatim licima, očekuje se i dolazak pobjednika natjecanja ESL FIFA 20 Challenge powered by A1 & PlayStation kojem će organizatori uručiti pobjednički pehar i čestitati na izvanrednom uspjehu. U sklopu ESL FIFA 20 Challenge turnira ukupno je odigrano preko rekordnih 400 kvalifikacijskih utakmica.

Kroz svih šest dana trajanja Infogamera posjetitelje očekuje najveće izdanje sajma do sada, a i ove godine PlayStation i A1 nezaobilazne su destinacije za sve igrače.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene