Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osmijeh od uha do uha

Htjela je suprugu dokazati da je bedast zato što kocka i osvojila milijun dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj će sada napokon moći otplatiti kuću i zemljište.

Glenda Blackwell, 57-godišnjakinja iz Leicestera u Sjevernoj Karolini, željela je supruga podučiti lekciji pa na kraju završila kao žrtva zgodne šale božice Fortune.

Pročitajte i ovo Gospođa Vesna osvojila milijun Pozitivan šok Podigla dobitak na lotu i sve nasmijala: "Suprug je u takvom stanju da se ja kao milijunašica moram voziti busom" Ilustracija NAJVEĆI SRETNIK NA SVIJETU Izvučen najveći jackpot svih vremena: Iznos je vrtoglavo nestvaran

Gospođa je pokušala dragom dokazati da je bedast zato što baca novce na srećke, no kada je ispred njega kupila jednu vrijednu deset dolara i izgrebala je uvjerena da će je dočekati rečenica "nažalost ništa", shvatila je da je upravo osvojila milijun dolara.

Istina, gospođa Blackwell je naposljetku pristala na isplatu u iznosu od 415 tisuća (mogla je tražiti i da joj se sljedećih 20 godina isplaćuje po 50 tisuća), no lokalnim je medijima otkrila da je i s tolikim iznosom presretna.

"Naša se obitelj godinama mučila s financijama. Sada ćemo napokon moći otplatiti kuću i zemljište, a ono što ostane će otići unukama, odnosno u njihov studentski fond", otkrila je Blackwell i priznala još jednu stvar - da nikad nije s većim užitkom dočekala suprugov prijekoran pogled i rečenicu "e, neka si ti meni pokazala!"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene