455028
455028
455028
455028
455028

Htjela je suprugu dokazati da je bedast zato što kocka i osvojila milijun dolara

  • , 27.10.2016., 21:21
  • Autor:
  • komentara

Obitelj će sada napokon moći otplatiti kuću i zemljište.

 
 
 
 
Ljutnja na supruga je iznenada netragom nestala (FOTO: Screenshot)
Ljutnja na supruga je iznenada netragom nestala (FOTO: Screenshot)

Glenda Blackwell, 57-godišnjakinja iz Leicestera u Sjevernoj Karolini, željela je supruga podučiti lekciji pa na kraju završila kao žrtva zgodne šale božice Fortune.

Gospođa je pokušala dragom dokazati da je bedast zato što baca novce na srećke, no kada je ispred njega kupila jednu vrijednu deset dolara i izgrebala je uvjerena da će je dočekati rečenica "nažalost ništa", shvatila je da je upravo osvojila milijun dolara.

Istina, gospođa Blackwell je naposljetku pristala na isplatu u iznosu od 415 tisuća (mogla je tražiti i da joj se sljedećih 20 godina isplaćuje po 50 tisuća), no lokalnim je medijima otkrila da je i s tolikim iznosom presretna.

"Naša se obitelj godinama mučila s financijama. Sada ćemo napokon moći otplatiti kuću i zemljište, a ono što ostane će otići unukama, odnosno u njihov studentski fond", otkrila je Blackwell i priznala još jednu stvar - da nikad nije s većim užitkom dočekala suprugov prijekoran pogled i rečenicu "e, neka si ti meni pokazala!"

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se