Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Digital Globe natječaj

FOTO Među 20 najljepših: Glasujte za hrvatski 'Otok ljubavi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Digital Globe je sastavio listu najboljih 20 fotografija iz 2013. godine, preuzetih s tvrtkinih satelita koji fotografiraju Zemlju. Sada biraju onu najljepšu! Hoće li to biti hrvatski otok Galešnjak?

Digital Globe moli sve obožavatelje fotografije i prirodnih ljepota da svojim glasom pomognu pri odabiru najbolje snimljene fotografije iz ptičje perspektive na Zemlji. Ne postoji ograničenje koliko fotografija možete lajkati, a glasovanje završava zaključno s 16. prosincem. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepravilnosti Glasali ljudi koji nisu bili na popisu, jedan birač ubacio dva listića: Ponavljaju se izbori na dva mjesta Vesna Fabijančić-Križanić, potpredsjednica Državnog izbornog povjerenstva "ne može se manipulirati" Potpredsjednica DIP-a: "Osobe u samoizolaciji trebaju se javiti tri dana prije izbora da žele glasati, da bi se to lakše organiziralo"

Prvih 5 fotografija koje će skupiti najviše lajkova bit će uvrštene u sljedeći krug, odnosno finalni krug krajem mjeseca. Web stranica će objaviti najbolje fotografije početkom siječnja 2014. godine. 

>>Nagradni natječaj: Fotić u ruke i krenite u lov na božićne poklone!

Trenutno, fotografija iz Italije 'Mount Vesuvius' ima vodeću poziciju s 3,264 lajkova, a u natječaju je čak i fotografija iz Hrvatske 'Island of Love', odnosno fotografija otoka Galešnjaka (Pašmanski kanal) koja je druga po broju glasova s 2,157 lajkova!

Pogledajte sve fotografije koje se nalaze u sklopu ovog natječaja u Facebook albumu i sudjelujte svojim glasom u odabiru one najbolje!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene