Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kroz stakleni balkon

FOTO Zapanjujući pogled hrvatskog biskupa sa 103. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogled s najvišeg čikaškog tornja može biti fascinantan, a za one koje je strah velikih visina i zastrašujući.

Dubrovački biskup Mate Uzinić ovih se dana nalazi u pastoralnom pohodu Hrvatima u Americi, a za to vrijeme na svojoj Facebook stranici objavljuje fotografije s lokacija koje je posjetio.

Pročitajte i ovo Najviša stambrena zgrada na svijetu (Foto: Dnevnik.hr) New York, New York Nezamisliv luksuz: Predstavljena najviša stambena zgrada na svijetu, koštala je tri milijarde dolara Vatra progutala neboder od 26 katova u Sao Paulu (Foto: Sao Paulo Fire Department) Uzrok još nije poznat Šokantna snimka: U trenu se srušio gorući neboder od 24 kata, spasioci traže preživjele

>> Reflektirajuće svjetlo s nebodera topi vozila!

Danas je na svom profilu objavio fotogaleriju pod nazivom 'Pozdrav iz Chicaga', a na jednoj od slika snimio se kako stoji na staklenom balkonu čikaškog Willis Towera, mnogo poznatijeg po nazivu Sears Tower.

Prozirna je izbočina smještena na 103. katu tornja, na visini od oko 412 metara, a pogled prema dolje kod onih koje je strah visina mogao bi izazvati vrtoglavicu.

Willis Tower ima 108 katova, visok je 442 metra, a od svoje izgradnje do 1998. godine bio je najviši neboder na planetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene