Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadio roditelje

FOTO Poruka neznanca: 'Upoznao sam vašeg najmlađeg sina...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neznanac je nakon razgovora s, kako je napisao, vrlo ljubaznim dječakom odlučio njegovim roditeljima napisati da moraju biti ponosni.

Nisam siguran što je moj brat napravio u kineskom restoranu, ali trebao bi tako nastaviti, napisao je korisnik Reddita scarecrow180 uz fotografiju poruke koju je njegovoj obitelji ostavio neznanac.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

'Upoznao sam vašeg najmlađeg sina (Spidermana) kraj sushi bara. Bio je jako ljubazan. To se ne viđa često. Morate biti ponosni. Nadam se da vam ne smeta, ali platio sam obrok vašoj djeci. Hvala', pisalo je u poruci koju su roditelji dobili kada su htjeli platiti obroke.

Plaćena su bila tri obroka što je također navedeno u poruci, a dječak je u poruci nazvan 'Spiderman' zbog majice s poznatim junakom koju je nosio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene