Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludi selfie

FOTO Fotografiranje upropastio ON!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušavale su napraviti savršen selfie, a onda ih je iznenadilo neočekivano društvo. Svoju reakciju na prijatelja svakog domaćinstva uspjele su zabilježiti kamerom.

Kirsty Middleton i Jair Townsend bezbrižno su pozirale pred kamerom pokušavajući okinuti savršeni selfie, a onda ih je u jednom trenutku posjetio nepozvan gost zbog kojeg je njihov selfie postao hit na internetu.

Pročitajte i ovo Banane - 4 Voli banane Evakuirana trgovina nakon što je voditelj vidio otrovnog pauka čiji ugriz kod muškaraca može izazvati višesatnu erekciju Osijek Novosti od jeseni Mnogima je trn u oku, nije ga bilo gotovo pet godina, a sada se vraća u grad na Dravi

A mislili ste da ste vidjeli najbolji selfie ikada...

Prijatelj svakog domaćinstva, onaj s osam noga, prestrašio je djevojke, no nije ih omeo u njihovom naumu - da naprave selfie fotografiju, a njihovu reakciju na strašnog pauka zabilježila je kamera.

Djevojke su ležale na krevetu te odlučile fotografirati njihov zajednički trenutak kada se na krevetu pojavio pauk.Pokušavale su napraviti savršen selfie, a onda ih je iznenadilo neočekivano društvo. Svoju reakciju na prijatelja svakog domaćinstva uspjele su zabilježiti kamerom, piše Daily News.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene