Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporni let

FOTO: Otkud kabel na Mjesecu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkad su svi gledatelji na svijetu 1969. godine mogli vidjeti povijesne korake Neila Armstronga po površini Mjeseca, pojedinci ne prestaju tvrditi kako se ništa od navedenog zapravo nije ni dogodilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neočekivano otkriće Odvratan pronalazak prisilio pilota da se vrati u zračnu luku: "Žena je rekla da joj je nešto palo na glavu. Okrenuo sam se..." Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac u Turskoj Britanija na nogama zbog smrti djevojke u Beogradu, oglasila se i vlada: "Upozoravali smo"

Svoje viđenje misije iznio je i Joseph P. Skipper koji je pregledao snimke s Mjeseca na drugačiji način. na jednoj snimci je uočio nešto što ne bi trebalo biti na Mjesecu - kabel. Također, osim sjene na kabelu govore kako su u tom trenutku na Mjesecu bila dva izvora svjetla, Sunce i... (?!)

>> VIDEO: Totalna pomrčina Mjeseca

>> FOTO: NASA izgradila bazu na Mjesecu?

Na ovoj snimci je prikazana zanimljiva usporedba astronauta i podloška Apolla 11. je li vam se možda astronaut čini prevelikim, ili bliješteća zlatna folija prečista za letjelicu koja je stigla na prašnjavi Mjesec? Procijenite sami.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene