Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biste li obukli ovo?

FOTO: Odjeća za gadget freakove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neke osobe obožavaju modu, a neke najnovije tehnološke gadgete. No, postoje i oni koji kombiniraju oboje. Donosimo deset komada odjeće za prave ljubitelje tehnologije.

Idealna za žene i muškarce. Tako se reklamira majica 'iTee', australske proizvodnje. U njoj se komotno može smjestiti iPad. Cijena? 60-ak dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podsjećanje na tragediju Amerikanci neće zaboraviti imena stradalih 11. rujna Slika nije dostupna Traže pravednu presudu New York: Prosvjed stotina Hrvata pred UN-om zbog presude

Ružičasta majica s kapuljačom iz najnovije kolekcije Rusty s ugrađenim slušalicama koje su mogu i oprati.

Majica zelenkaste boje posljednji je trend za tehnoljupce. Ima pretinac sa zatvaračem u koji se može smjestiti male prijenosne gadgete kao što su iPod ili iPhone. Ima ugrađen i priključak za mrežu tako da korisnik bez problema može biti online. Cijena je 25 dolara, piše mashable.com.

Najnovija moda za muškarce koji često gube slušalice. Plava košulja s kapuljačom i naravno ugrađenim slušalicama. Samo treba izdvojiti 62 dolara.

Haljina prikladna za ured i party. Napravljena je od satena i crne je boje. No ima i mali dodatak: pretinac za iPad. Prikladna za sve poslovne žene, koje su za nju spremne izdvojiti 90 dolara.

Jakna s pretincima za sve gadgete, koje posjedujete, a usto ima i integrirane kontrole za iPod. Muškarci koji vole svoje tehnološke stvarčice uvije imati uz sebe, za jaknu će dati 175 dolara.

Prekrasna sportska haljina idealna za ljeto. Ako se uz nju još želi uživati u glazbi, nema problema, jer ona ima ugrađene vodootporne slušalice.

Vrhunsko odijelo za muškarce iskrojeno u New Yorku. No i poslovni ljudi vole svoje gadgete kraj sebe, pa odijelo ima pretinac za iPad. Cijena varira.

Čak i donje rublje može biti tehnološki iskorišteno. Bokserice iz SCOTTeVEST-a na prednjem dijelu imaju pretinac za pametni telefon, dok se u stražnjem mogu sakriti putovnica, kreditne kartice ili nešto što muškarci vole držati u tom djelu donjeg rublja i to samo za 20 dolara.

Haljina koja je ujedno i mobitel? Uskoro će se pojaviti na tržištu. U haljinu se stavi standardna SIM kartica i može se zvati i primati pozive. Kako bi se javila, osoba koja ju nosi treba podići ruku do uha, a kada želi prekinuti, samo spusti ruku.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene