Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestašni bakalar

FOTO Ribar u ulovljenoj ribi pronašao vibrator!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norveški je ribar u svojoj mreži pronašao ribu od oko 6 kilograma, kad ju je otvorio, imao je što vidjeti.

Mogućnost da u utrobi bakalara nađete seksi igračku jednaka je onoj da vam se u glavu zabije meteorit, rekao je 64-godišnji norveški ribar kada je u svojoj mreži pronašao ribu od 5 do 6 kilograma i u njezinu želucu vibrator od 15 do 16 centimetara, piše norveški portal Andalsnes-avis.

Pročitajte i ovo Potraga za ribarom - 5 tragični brodolom Šok nakon smrti mladića: "Svi su pali u more, dozivali su ga - 'još malo, još malo', a onda je odjednom nestao" Potraga za ribarom - 8 nakon prevrtanja brodice FOTO Objavljeni detalji tragičnog brodoloma u kojem je život izgubio 29-godišnjak

FOTO - MONSTRUOZAN ULOV: Ovako izgleda krokodil od jedne tone koji voli jesti ljude

'Najprije su iz nje izašle dvije haringe, a zatim sam pronašao narančasti gumeni predmet', rekao je Bjoern Frilund koji je ribario na zapadnoj obali Norveške.

'Znam da bakalar proždire gotovo sve, ali izgledi da bakalar proguta vibrator jednaki su otprilike izgledima da vam se meteorit zabije u glavu', kazao je.

Ribarev sin ovjekovječio je neobičan ulov, a otac se potrudio rekonstruirati događaje. Bakalar je taj vibrator s motorom, ali bez baterija, zamijenio za lignju, smatra Frilund koji ima i odgovor na to kako se vibrator našao u moru.

ULOV ŽIVOTA Uhvatio divlju svinju tešku 250 kilograma!

'Može biti da je neka frustrirana dama bacila igračku s Expressa', turističkog broda koji plovi idličnom norveškom obalom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene