Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Greška u pripremi hrane

FOTO Naručio piletinu i dobio OVO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mušterija je u jednom fast food restoranu naručila piletinu, no tad je uslijedilo neugodno iznenađenje.

Ibrahim Langoo, student u Velikoj Britaniji, volio je jesti piletinu u jednom restoranu brze hrane u Colchesteru, no zbog jedne narudžbe, promijenit će možda tu naviku zauvijek.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odraz novih svjetskih odnosa Dvije velike europske zemlje u lovu na kineske špijune: Situacija je sve ozbiljnija Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području"

>> Evo zašto hrana u reklami izgleda puno bolje od one na tanjuru

'Inače imam naviku odvajati meso od kostiju prstima, a kad sam otkinuo komad, vidio sam užasno smežurano strano tijelo unutra. Odmah sam to bacio na pladanj. Izgledalo je kao mozak. odjednom mi nije bilo dobro', ispričao je Langoo za The Sun.

Odlučio se požaliti osoblju restorana, no kako je bilo 13 sati popodne, u restoranu je bila opća gužva, pa pomoć osoblja restorana nije dočekao. Fotografirao je bizarni komad svojeg ručka i objavio ga na svojem Facebook profilu.

Restoran se obratio priopćenjem vezanim za incident. 'Iako nismo zaprimili povrat proizvoda, prema slici izgleda da se radi o bubregu, a ne mozgu kako se tvrdi, koji nije bio uklonjen tijekom procesa pripreme jela. Jako nam je žao zbog neugodnog iskustva gospodina Langooa i iako ono nije predstavljalo zdravstveni rizik, slažemo se kako je bilo neugodno', stoji u priopćenju.

Langoou objašnjenje s bubregom umjesto mozga i isprika nisu bili dovoljni. 'Više nikad ne želim jesti u tom restoranu... Jest ću piletinu kod kuće, gdje mogu vidjeti kako se priprema', zaključio je Langoo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene