Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I ne samo ona

FOTO Merkel izbrisana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ultraortodoksni židovski list odstranio je Angelu Merkel i druge žene dužnosnice s fotografije povorke solidarnosti svjetskih dužnosnika u parizu, u znak potpore redakciji satiričnog lista Charlie Hebdo, u koju su upali teroristi i ubili 10 novinara.

Njemačka kancelarka nije jedina žena koja je "eliminirana" s fotografije od strane lista HaMevaser, jer su jednako tako uklonjene i gradonačelnica pariza Ann Hidalgo, visoka predstavnica Eu za vanjsku politiku Federica Mogherini te danska premijerka Helle Thorning-Schmidt.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako dalje nakon Brexita NOVI ZAMAH 'Mnogi populisti Europu drže odgovornom za sve što krene krivo' Slika nije dostupna VRLO SIMBOLIČNO Na ovom mjestu danas počinje krojenje sudbine Europe nakon Brexita

Merkel traži bolju razmjenu obavještajnih podataka između zemalja EU-a

Merkel je na originalnoj fotografiji stajala između francuskog predsjednika Francoisa Hollandea i palestinskog predjsednika Mahmouda Abbasa.

Prekrojavanje fotografije prvi je uočio židovski portal Walla. HaMevaseru to nije prva takva kritika, no nakon što je ovo posljednje izašlo na vidjelo, brzo su uputili ispriku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene