Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan život manje

FOTO: Mački se igla zabila u vrat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična i bizarna nesreća zadesila je mačku u Londonu. Naime, nestašna se kućna ljubimica nabola na iglu dugačku šest centimetara i preživjela.

Moggy Marley, mačka u pitanju, slučajno se u igri nabola na spomenutu iglu, koja je probila njezinu usnu šupljinu i za dlaku promašila vratnu arteriju i ždrijelo, piše The Sun. Njezin vlasnik, 27-godišnji Thomas Ward, primijetio je nešto neobično pod njezinim krznom, a Moggy je u tom trenu počela nekontrolirano kašljati.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena"

Brzo je prevezena veterinaru, gdje je rentgenska snimka pokazala kako je u pitanju velika šivaća igla, koja joj se zarila duboko u tkivo. 'Nemamo pojma otkud je naletjela na iglu', rekao je Thomas, a njegova djevojka Candi zaključila je kako je njihova sedmomjesečna ljubimica potrošila jedan od svojih devet života. Igla je Moggy uspješno odstranjena i sve je prošlo bez komplikacija i posljedica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene