Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebno mu par sekundi

FOTO Je li ovo najnestašniji mališan ikad?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kažu da obično fotografija govori tisuću riječi, a fotografija dječaka u aparatu s plišanim igračkama definitivno pripada toj kategoriji.

Maleni Colin Lambert pravi je nestaško, no njegov nestašluk postigao je posve novu razinu. Dok ga je baka izvela van on je pokazao da je dovoljno i par sekundi da upadne u nevolje.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Dok je njegova baka, Diane O'Neil provjeravala stanje na mobitelu, mališan je pohitao prema aparatu s plišanim igračkama i zapeo u njemu, pokušavajući doći do igračaka.

"Sve što sam vidjela bile su njegove noga. Zgrabila sam ih no on je šutnuo moj dlan", rekla je iznenađena baka za Metro.

Stvar su spasili vatrogasci, koji su mališana izvukli van, a kao nagradu za svoj nestašluk, ipak je dobio jednu od igračaka iz njega, iako je nije uhvatio kandžom, već objeručke. Iznutra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene