Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen fotorobot

FOTO Otkriveno kako izgleda mogući počinitelj masakra u Alpama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Francuskoj objavila je fotorobot motociklista kojeg je više svjedoka vidjelo u blizini mjesta stravičnog masakra u francuskim Alpama.

Francuska je policija objavila fotorobot muškarca kojeg se dovodi u vezu s četverostrukim ubojstvom počinjenim prošle godine u Alpama.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Slika nije dostupna Uhićen 54-godišnjak Razriješen masakr u francuskim Alpama?

Troje članova britanske obitelji al-Hilli, inače porijeklom iz Iraka, te jedan biciklist, francuski državljanin, ubijeni su u blizini jezera Annecy početkom rujna 2012. godine.

>> Razriješen masakr u francuskim Alpama?

Al-Hillijevi su ondje bili na kampiranju, a ubijeni su glava obitelji Saad al-Hilli, njegova supruga Iqbal te njezina majka Suhalia al-Allaf.

Masakr su preživjele Saadove kćeri - četverogodišnju Zeenu su osam sati nakon zločina pronašli živu u automobilu ispod majčinog leša, dok je sedmogodišnja Zainab pronađena teško ozlijeđena.

Nekolicina je svjedoka istražiteljima tada rekla da su u blizini mjesta zločina vidjeli jednog motociklista, piše BBC.

Danas objavljeni fotorobot crtež je muškarca koji na glavi nosi motociklističku kacigu. Riječ je o rijetkom primjerku kacige, proizvedenom u samo 8.000 primjeraka, no iako su stupili u kontakt s trgovinama koje su takve kacige prodavali, istražitelji na taj način nisu uspjeli doći do identiteta mogućeg ubojice.

Sumnjivac na fotorobotu ima brkove i bradu.

Opis osobe s crteža policija ima još od rane faze istrage, no dosad nisu išli u javnost s fotorobotom zbog straha da bi sumnjivac mogao potpuno iščeznuti.

U lipnju je britanska policija uhitila Saadovog brata Zaida, no on demantira bilo kakvu povezanost s ubojstvom, premda priznaje da je s njim imao nesuglasice oko očevog nasljedstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene