Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajnost ili blagoslov?

Evo što treba učiniti da biste osvojili jackpot!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučajnost ili Božji blagoslov, jedno je sigurno, 81-godišnja Amerikanka osvojila je 336,4 milijuna dolara.

Slučaj dobitka Louise White iz Newporta bio bi samo jedan u nizu priča o loto dobicima da sretna dobitnica noć prije izvlačenja brojeva nije listić pospremila u Bibliju. Na primopredaji višemilijunskog čeka Louis je izjavila da je veoma sretna i ponosna.

Pročitajte i ovo Gospođa Vesna osvojila milijun Pozitivan šok Podigla dobitak na lotu i sve nasmijala: "Suprug je u takvom stanju da se ja kao milijunašica moram voziti busom" Slika nije dostupna Sretne ruke Hrvatska ima novog milijunaša! Muškarac s nedobitnim listićem osvojio vrtoglavi iznos, evo gdje ide novac

>> Obogatio se čisteći sobu!

>> Svi mještani dobili na lotu osim jednog, na njega su zaboravili

Njezin odvjetnik rekao je da je Louis redovita igračica lutrije, a da je dobitni listić kupila u supermarketu gdje je kupovala namirnice za kolač. Nakon što ga je odigrala, Louis je listić stavila u Bibliju gdje je bio sve dok nije shvatila da je dobila na lotu, piše The Huffington Post.

'Kada sam vidjela da su brojevi na mom listiću jednaki pozvala sam sve ukućane da provjere. Gledali smo na računalu pa na listiću i moji brojevi su još uvijek bili tamo. Zagrlili smo se i počeli skakati i vrištati', ispričala je Louis. 'Bilo je nevjerojatno. Nitko od nas još ne može vjerovati, uzbuđeni smo i blagoslovljeni. U idućim mjesecima ćemo odlučiti na što ćemo potrošiti novac', dodala je Louis koja se odlučila na jednokratnu isplatu dobitka prema čemu će dobiti 210 milijuna dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene