Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponesen revolucijom

Egipćanin kćeri dao ime Facebook!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica netom rođena u Egiptu, dobila je ime Facebook, a njezin otac odlučio se za to ime u čast društvene mreže koja je uvelike pomogla u rušenju Mubarakovog režima u toj zemlji.

Vijest o davanju neobičnog imena novorođenoj djevojčici, prenosi jedan od najpopularnijih egipatskih listova Al Ahram. Otac Gamal Ibrahim, 20-godišnjak, je 'htio izraziti svoju razdraganost postignućima, koja je postigla egipatska mladež 25. siječnja', pišu te novine.

Pročitajte i ovo Majka pretučene djevojčice Edina Dedić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Progovorila za Dnevnik Nove TV Majka pretučene djevojčice: "Dala sam da djeca ostanu s ocem. To je moj križ" Otac ubio kćer pa sebe (Foto: Pixell) Otac ubio kćer pa sebe Detalji ubojstva i samoubojstva kod Zadra: "Bili su mirna obitelj, iako smo ih znali čuti kako se svađaju, ali ovako užasna tragedija..."

Obitelj djevojčice, prijatelji i susjedi, okupili su se oko djeteta, kako bi izrazili svoju podršku revoluciji, koja je započeta na Facebooku. Djevojčica Facebook pritom je dobila mnoge darove, a njezino ime šokiralo je svjetsku javnost.

Zasad nema izvještaja da je netko, negdje u svijetu, dijete nazvao po Twitteru. Nadajmo se niti da neće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene