Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Taoci divljakuše

Dvoje umirovljenika u njihovoj kući zarobila - mačka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mačka je 'provalila' u njihov dom, a kada ju je Bruce pokušao otjerati metlom, ona ga je napala, ugrizla i ogrebala.

Bračni par Bruce (77) i Eileen (74) Goug dva su dana bili zarobljeni u svojoj kući. Zarobila ih je – mačka!

Pročitajte i ovo Sandra Benčić Najavili rast Možemo! predstavio program za umirovljenike: "Sve jednokratne mjere su prevara, mirovina nije milostinja" ZET autobusi Stariji od 65 godina ZET objavio upute: Ovako možete ostvariti pravo na besplatan prijevoz

Mačka lutalica je 'provalila' u njihov dom, a kada ju je Bruce pokušao otjerati metlom, ona ga je napala, ugrizla i ogrebala, piše Daily Mail.

Nakon toga je trčala po kući, razbila nekoliko predmeta i popela se uz zavjesu. Svaki put kada bi joj se pokušali približiti, počela bi im pokazivati zube ili bi ih krenula napadati kandžama. 

Drama u kući britanskih umirovljenika trajala je puna dva dana! Kazali su kako nisu mogli napustiti kuću jer bi ih mačka, svaki put kada bi se pomaknuli, pokušala napasti. Na kraju su se uspjeli zatvoriti u spavaću sobu i pozvati Udruženje za zaštitu životinja, no oni su odbili doći.

VIDEO HIT na internetu: Ona zaista ne odustaje

Eileen je inače bila medicinska sestra i uplašila se za ranu na suprugovoj ruci koja je dosta krvarila. Bračni par spašen je nakon što su pozvali susjeda Andrew Foxa koji je došao u motociklističkom, kožnom odijelu te je uspio uhvatiti mačku i odnijeti je van. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene