Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Difalija

Dva 'piška' viška: Liječnici uspješno operirali dječaka s tri penisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući vještim rukama liječnika, mališan će jednog dana najnormalnije moći voditi ljubav i imati djecu.

Neimenovani dvogodišnji dječak iz Indije, s kojim se priroda na čudan način poigrala i podarila mu tri penisa, operiran je u bolnici u Mumbaiju te će u budućnosti ipak imati jedan ali vrijedan.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna Od penisa do vagine NEVJEROJATAN VIDEO Ovako izgleda operacija promjene spola

Naime, liječnici su jedan spolni organ odsjekli i preostala dva spojili, što će dječaku omogućiti da poput svih ostalih ljudi jednog dana vodi ljubav i ima djecu.

Zanimljivo, isti je dječak rođen bez anusa, no vješti su liječnici već po njegovom rođenju taj problem riješili pomoću kolostomije.

Prije samo šest mjeseci dobio je novi penis, a uskoro će postati otac

Tada su mu napravili otvor na vanjskom dijelu tijela kroz koji je izbacivao sekret, a budući da će mu napravljeni anus uskoro zacijeliti i biti potpuno funkcionalan, rez namjeravaju zatvoriti već u rujnu.

Poremećaj kada se muškarac rodi s više penisa nazivamo difalija, a u medicinskoj literaturi od 1609. godine do danas je zabilježeno stotinjak takvih slučajeva. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene