Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probajte i vi

Djevojka otkrila kako je dobila frizuru koja naočigled mijenja boju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sabrina Abu-Obeid, djevojka čiji je video prije desetak dana postao viralan zahvaljujući tome što se pohvalila frizurom koja mijenja boje ovisno o tome pod kakvim svjetlom stoji, u utorak je objasnila kako je to postigla.

Mlada je dama naprosto greškom ispraznila kompletan sadržaj staklenki u kojima su se nalazile ultraljubičasta boja i takozvani pastelizator (smjesa koja kosi daje pasteliziranu notu), pa kada je shvatila da je boja koju je željela nanijeti još uvijek pretamna, u zdjelicu je umiješala i bijeli regenerator.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osvanuo s novom frizurom 'Dozvolio sam si eksperiment' Slika nije dostupna A odabrala ih vlast U Sjevernoj Koreji postoji samo 28 vrsta frizura!

Pravilo od 5,7 centimetara otkriva stoji li vam bolje kratka ili duga kosa

Sve je ostalo bila standardna procedura, a dobiveni rezultat se toliko svidio ljudima da su se o njemu raspisali gotovo svi svjetski mediji i brojne slavne osobe poput Sofije Vergare, Bama Margere i Shaquillea O'Neala. 

Hit frizura 2015: 3 razloga da je ovo prava frizura za vas

Pogledajte najprije video koji je skupio čak tri milijuna klikova, a potom i ovaj novi u kojem je Sabrina sve lijepo objasnila. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene