Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedinstvena prilika kreativcima

"Noć živih talenata" na Danima komunikacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U "Noći živih talenata" talentirani copywriteri, dizajneri, fotografi i ostali slobodni umjetnici moći će po modelu "speeddatinga", odnosno 10-minutnih razgovora s kreativnim direktorima renomiranih domaćih marketinških agencija prezentirati svoje najbolje i najoriginalnije autorske radove te dobiti korisne povratne informacije o svom dosadašnjem radu.

U sklopu Dana komunikacija, središnjeg nacionalnog festivala oglašavanja, 16. svibnja u hotelu Lone, održat će se "Noć živih talenata", projekt namijenjen povezivanju talentiranih pojedinaca iz Hrvatske i regije s kreativnim direktorima renomiranih domaćih marketinških agencija. Cilj ovog projekta je pružanje prilike freelancerima i samostalnim umjetnicima da se svojim radovima predstave potencijalnim poslodavcima i ostvare buduću poslovnu suradnju.

Pročitajte i ovo PR Oglas Jelena Fiškuš: Za razvoj struke treba imati uvid u to što se događa na domaćem, regionalnom i svjetskom tržištu PR Oglas Dani komunikacija: Uspjeh, neuspjeh, kreativnost i uspješni kreativni procesi

Na Dane komunikacija dolazi Kris Hoet

"Ovo je jedinstvena prilika za dizajnere, tipografe, ilustratore, industrijske dizajnere, animatore, tekstopisce, skladatelje, fotografe, redatelje, DOP-ove i druge kreativce iz cijele regije da upoznaju kreativne direktore najboljih hrvatskih agencija sa svojim radom, te da si u direktnom razgovoru otvore put za poslovnu suradnju. Noć živih talenata je velika novost na Danima komunikacija i očekujemo velik interes sudionika iz Hrvatske i drugih zemalja", izjavio je Davor Bruketa, član organizacijskog odbora Dana komunikacija.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene