Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno uporan

Dala je lutalici samo malo pažnje, čekao ju je ŠEST mjeseci ispred hotela svakog dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući nevjerojatnoj upornosti, pas Rubio je pronašao novi dom i prijatelja do kraja života.

Olivia Sievers, stjuardesa iz Njemačke, pohvalila se uz petak na svom profilu na Facebooku kako ima novog člana obitelji, psa Rubija koji je s njom doputovao iz daleke Argentine.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

Vijest da je usvojila lutalicu ne bi sama po sebi bila toliko zanimljiva da u pozadini priče ne stoji nevjerojatna odlučnost psa da uđe u njezino srce.

Naime, njhova je povijest počela prije nešto više od šest mjeseci, u neki rani jutarnji sat u jednome parku u Buenos Airesu.

Sievers je tada Rubija prvi puta ugledala, te se nakratko s njim poigrala i dala mu nešto malo hrane. Psa je njezina gesta toliko dirnula da ju je odmah otpratio do hotela, a kada je toga dana 'poljubio vrata', odlučio se ne pokolebati.

Dapače, ispred hotela je dolazio svakog dana više od šest mjeseci, te bi Sievers pratio poput sjene svaki put kada bi se vratila u glavni grad Argentine.

Budući da joj je prizor lomio srce, Rubiju je pronašla dom, međutim psu ipak nije bilo do bilo čije pažnje, već njezine i samo njezine.

Odmah je pobjegao, a kada ga je Sievers ponovo zatekla kako je promatra tim svojim velikim očima ispred hotelskih vrata, donijela je jedinu moguću preostalu odluku.

Rubio je s njom preselio u Njemačku, a koliko su sretni kada su jedno uz drugo, dočarati će vam fotografije s njezinog profila. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene