446138
446138
446138
446138
446138

Dala je lutalici samo malo pažnje, čekao ju je ŠEST mjeseci ispred hotela svakog dana

  • , 10.08.2016., 22:56
  • Autor:
  • komentara

Zahvaljujući nevjerojatnoj upornosti, pas Rubio je pronašao novi dom i prijatelja do kraja života.

 
 
 
 
Rubio je čekao šest mjeseci da postane dio njezine obitelji (FOTO: Facebook/Olivia Sievers)
Rubio je čekao šest mjeseci da postane dio njezine obitelji (FOTO: Facebook/Olivia Sievers)

Olivia Sievers, stjuardesa iz Njemačke, pohvalila se uz petak na svom profilu na Facebooku kako ima novog člana obitelji, psa Rubija koji je s njom doputovao iz daleke Argentine.

Vijest da je usvojila lutalicu ne bi sama po sebi bila toliko zanimljiva da u pozadini priče ne stoji nevjerojatna odlučnost psa da uđe u njezino srce.

Naime, njhova je povijest počela prije nešto više od šest mjeseci, u neki rani jutarnji sat u jednome parku u Buenos Airesu.

Sievers je tada Rubija prvi puta ugledala, te se nakratko s njim poigrala i dala mu nešto malo hrane. Psa je njezina gesta toliko dirnula da ju je odmah otpratio do hotela, a kada je toga dana 'poljubio vrata', odlučio se ne pokolebati.

Dapače, ispred hotela je dolazio svakog dana više od šest mjeseci, te bi Sievers pratio poput sjene svaki put kada bi se vratila u glavni grad Argentine.

Budući da joj je prizor lomio srce, Rubiju je pronašla dom, međutim psu ipak nije bilo do bilo čije pažnje, već njezine i samo njezine.

Odmah je pobjegao, a kada ga je Sievers ponovo zatekla kako je promatra tim svojim velikim očima ispred hotelskih vrata, donijela je jedinu moguću preostalu odluku.

Rubio je s njom preselio u Njemačku, a koliko su sretni kada su jedno uz drugo, dočarati će vam fotografije s njezinog profila. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se