Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlično su to 'smotali'

Da ne povjeruješ: Napušene krijumčare uhvatila paranoja pa se sami javili policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slutimo da se policajci uopće ne bi žalili kada bi svi kriminalci bili poput ova dva 'bisera'.

Leland Ayala-Doliente (22) i Holland Sward (23) počinili su gadnu grešku kada su lani, otprilike prije točno godinu dana, pokušali prokrijumčariti devet kilograma marihuane u automobilu.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Naime, tijekom putovanja od Las Vegasa do Bozemana (Montana) su odlučili konzumirati robu koju su imali uz sebe, što je kod obojice uzrokovalo paranoju.

Takvi napušeni su sami sebe uvjerili da ih policija već neko vrijeme prati, pa kako bi prekinuli agoniju, odlučili su se predati što ih je u konačnici odvelo iza rešetaka.

Policajci satima odgađali uhićenje jer se osumnjičeni seksao

Okružni sudac Greg Moeller Swarda je osudio na pet godina zatvora (kasnije je presuda preinačena u 30 dana zatvora uz pet godina kušnje), dok je Ayala-Doliente prošao puno gore jer su uoči izricanje presude u njegovoj krvi pronađeni tragovi marihuane, kokaina i oksikodona (od godine i pol do osam godina zatvora).

Što su dvojica 'bisera' izvela javnost ne bi nikada doznala da policija u Rexburgu u srijedu navečer nije objavila snimku razgovora između napušenih nesretnika i dispečera koji nije mogao vjerovati u to što čuje.

Snimka je, naravno, odmah postala viralna, što i ne čudi jer je Ayala-Dolitente razgovor otvario izjavom "Bok, mi smo ona dva 'panja'..." 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene