Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljanje po SAD

VEĆ ZBRAJAJU MODRICE Žestoka tučnjava obilježila i ovaj Crni petak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bit će dobro ako se na kraju dana budu zbrajale samo modrice i podljevi.

Na Crni petak u Sjedinjenim Američkim Državama neki dobiju vrhunske stvari za relativno male novce, a neki i dobre batine. Ovisno o tome kakve su sreće.

Pročitajte i ovo Tučnjava u gruzijskom parlamentu Zbog kontroverznog zakona VIDEO Kaos u parlamentu: Zastupnik tijekom govora dobio udarac u glavu, odmah izbila velika tučnjava Nasilje u školi tučnjava profesora i učenika VIDEO Za Dnevnik Nove TV svoju stranu priče iznijeli su učenici koji su stali u obranu uhićenog profesora: "Učestalo je provocirao, spominjao mu suprugu..."

Ovi mladići iz Louisvillea u Kentuckyju na popustu su dobili jedino udarce, a video koji smo u međuvremenu pronašli na YouTubeu svjedoči da su se u toj istoj saveznoj državi u nekom od tamošnjih trgobačkih centara potuke i žene.

Neviđena gužva u centru Zagreba

Za očekivati je da će do kraja dana snimaka makljaži biti još, no treba istaknuti i to da će biti odlično ukoliko stane samo na tome.

Podsjetit ćemo da se tijekom Crnog petka gube i glave, odnosno na slučaj iz 2008. godine kada je nesretni djelatnik Wal-Marta s Long Islanda izgubio život pod nogama podivljalih kupaca.

Pogledajte kako je izgledao uvod u dan kada tisuće hvataju željene stvari na popustu:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene