Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borac za pravdu

Slovački Batman?! Ovo morate vidjeti da biste povjerovali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Slovačkoj postoji jedan poseban, a ipak dobro poznat 'čuvar reda'. Ako je vjerovati onome što možete vidjeti na fotografiji, Slovaci imaju vlastitog Batmana!

On želi pomoći policiji u borbi protiv kriminalaca. On je 26-godišnji Zoltán Kohári, odnosno 'slovački Batman'. 'Živim u napuštenoj zgradi i otud odlazim u lov na kriminalce po gradu. Ljudi su već navikli na mene i slikaju se sa mnom', rekao je Kohári za portal novinky.cz.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Prosvjed u Slovačkoj zbog vladine politike prema Rusiji Jačanje veza s Rusijom Slovaci izašli na ulice, bijesni na premijera: "Akcije Vlade prelaze sve granice!"

>> VIDEO: Policiji naređeno da ne maltretira superheroje

Stan u napuštenoj zgradi, koji je 'okupirao', ima samo jedan funkcionalan prozor, a na njemu se nalazi žuta naljepnica u obliku Batmanovog znaka - oznake koja nedvojbeno poručuje - da u Dunajskim Stredama živi Batman.

'Nemam ni grijanje, ni struju, ali se ne mogu požaliti', tvrdi ekscentrični Slovak. 'Volim tog junaka. On je moj uzor. Volim i batmobil', dodao je. Slovački Batman nakon završene škole radio je u lokalnoj tvornici prehrambenih proizvoda, no nedavno je tamo izgubio posao. Otad praktički živi kao beskućnik i borac za pravdu.

'Pomažu mi prijatelji, nisam imao što jesti i imao sam vrlo malo novca. Vjerujem kako će grad znati cijeniti moje usluge, nakon što im pomognem održavati red i mir', zaključio je Kohári. Njegov san je snimiti kratak film, koji bi prikazao njega u borbi protiv kriminalaca. Pogledajte video.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene