Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danak nepažnji

Buljenje u mobitel uzelo novu žrtvu: Završila je u fontani mokra do gole kože

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ranije istraživanja su pokazala da se broj žrtava iz godine u godinu povećava.

Premda stručnjaci iz prilike u priliku glasno upozoravaju koliko je opasna zaokupljenost mobitelom, osobito u prometu, čini se da dio ljudi i dalje ne sluša.

Pročitajte i ovo Pametni telefon postao je nešto bez čega danas ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu Huawei donosi Dnevno više od dvije tisuće puta dotaknemo ekran: Najčešće aktivnosti koje radimo na pametnim mobitelima Slika nije dostupna uskok pokrenuo istragu Pao zaposlenik šibenskog zatvora: Švercao drogu i mobitele zatvorenicima

Njihovi savjeti nisu doprli niti do ove Kineskinje, koja je ostala mokra do gole kože jer nije vidjela da je noge vode ravno u fontanu.

I dok iz snimke nije jasno je li zbog nezgode morala potražiti liječničku pomoć, vrijedi se prisjetiti da je 2010. godine više od 1500 pješaka diljem Sjedinjenih Američkih Država završilo u bolnicama upravo zato što nisu pazili gdje su gazili.

Tako je barem bilo rečeno u studiji koju su izradili istraživači sa Sveučilišta u Ohiju, a u kojoj je ujedno bilo istaknuto da se broj ozlijeđenih pješaka u odnosu na 2005. usedmerostručio!  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene