Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo još niste vidjeli

VIDEO On plješće najbrže na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je još uvijek neslužbeno, Bryan Bednarek može pljeskati rukama najbrže od ikoga na svijetu. To je i dokazao snimivši video koji je postao viralan u rekordnom roku.

Jeste li ikada pokušali pljeskati jako jako brzo, toliko brzo da vam se učinilo da plješćete najbrže na svijetu? Ako i jeste, morat ćemo vas razočarati i reći da ipak postoji netko tko plješće brže od vas. Bryan Bednarek neslužbeni je rekorder upravo u ovoj 'disciplini'. U videu koji je posljednjih dana postao viralan izbrojano je čak 802 pljeska rukama u jednoj minuti, prenosi Oddity Central.

Pročitajte i ovo Tomislav Lubenjak krenuo u obaranje Guinnessova rekorda (Foto: Dnevnik.hr) Progurao 106,9 kilometara Tomislav ušao u Guinnessovu knjigu rekorda: "Glava je htjela još, ali tijelo nije dalo. Imam previše žuljeva, strah me skinuti tenisice" Trening Sebastiana Mendikovića (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatski uspjesi Mala zemlja za velike rekorde: Tko su Hrvati koji su ušli u čuvenu Guinessovu knjigu?

>> VIDEO Urušilo mu se 40.000 puzzli koje je slagao 35 dana!

Dosadašnji rekord, evidentiran i u Guinnessovoj knjizi rekorda, iznosio je 721 pljesak u minuti. Za sada nije poznato hoće li Guinnessova komisija i službeno izbrojati koliko puta Bryan može pljesnuti, no moramo priznati da se čini vrlo samouvjeren i ne sumnjamo da će i pred komisijom uspjeti srušiti rekord.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene