Obavijesti Video Pretražite Navigacija
200 sati rada

VIDEO Urušilo mu se 40.000 puzzli koje je slagao 35 dana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dave Evans je proveo 35 dana sastavljajući drvenu slagalicu od 40.000 puzzli da bi se sav njegov trud u sekundi raspao.

Najveću slagalicu na svijetu složio je 63-godišnji Dave Evans iz Weymoutha koji je proveo punih 200 sati radeći na njoj. Marljivo je izrezivao i sastavljao 40.000 puzzli kako bi se upisao u Guinnessovu knjigu rekorda, piše NY Daily News.

>>
Složio najteže puzzle na svijetu za tri mjeseca

No, sve je krenulo po zlu kada je Evans uklonio jedan dio kako bi ga bolje učvrstio za okvir. U tom je trenutku jedna žena ušla u studio te se u sekundi cijela slagalica urušila. 'Apsolutna katastrofa', kazala je njegova supruga Margaret dok je gledala urušenu slagalicu.

Evans sada ubrzano radi kako bi slagalicu ponovno sastavio te je izložio na izložbi na kraljevskom imanju Sandringham u Norfolku. Kako je izgledao taj kobni trenutak rušenja možete pogledati u videu ispod teksta.

Pročitajte i ovo Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Šef HEP-a Barbariću odbijena žalba, vila na Hvaru mora se rušiti, a priprema se i optužnica Nova snimka rušenja Starog mosta Prošlo točno 30 godina VIDEO Objavljena nova snimka rušenja simbola Mostara, čuvali su je Praljak i njegovi ljudi: "Veterani HV-a ustupili su je za novac"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene