Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bili su zločesti

VIDEO Pismo Djeda Božićnjaka slomilo srce bratu i sestri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Niste bili dobra djeca. Međusobno se svađate i ne ponašate se lijepo. Stvarno ste me razočarali', stajalo je u pismu.

Kako disciplinirati zločestu djecu kad odgojne metode ne pomažu? Jedna je majka iz Velike Britanije došla na zanimljivu, iako možda malo okrutnu, ideju; svojoj je djeci napisala pismo u kojem se potpisala kao Djed Božićnjak. Njihove reakcije je snimila, a video je postao hit.

Sinu Tayleru (8) i kćerki Freyai (4) napisala je kako ih 'Djedica promatra već dva tjedna te da će, zato što su zločesti, biti na njegovoj crnoj listi'.

'Niste bili dobra djeca. Međusobno se svađate i ne ponašate se lijepo. Stvarno ste me razočarali', stajalo je u pismu. No, dala im je ipak 13 dana da se poprave kako bi od Djeda ipak dobili poklone za Božić.

Na snimci se vidi kako su djeca tužna i uznemirena s porukom.

Pročitajte i ovo Vrtić u Vinkovcima - 1 Slavonija ne izumire Nakon 40 godina novi vrtić u gradu na istoku Hrvatske: Imat će i vlastitu solarnu elektranu Regionalni znanstveni Centar - 4 STEM obrazovanje Jug Hrvatske dobio važan centar za učenike: Ovo je priprema za budućnost

Upoznajte djecu koja ne vole Djeda Božićnjaka!

'Pa ne možemo biti na listi zločestih!', kazala je Freya dok je njezin brat drhtavim glasom čitao pismo a onda se na kraju rasplakao.
Kazao je kako on nije kriv što ga sestra nervira.

Laura Cole, koju će neki možda nazvati okrutnom mamom, kazala je kako je pismo imalo efekta, a klinci su se vrlo brzo popravili, sve kako bi udovoljili Djedu Božićnjaku, piše Daily Mail.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene