Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što on to radi?

Sat vremena lizao majmunu stražnjicu da bi mu bilo bolje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi potaknuo rad crijeva malenog majmunčića, jedan je zaposlenik zoološkog vrta u kineskoj provinciji Hubei sat vremena majmunu lizao stražnjicu.

50- godišnji zaposlenik ZOO-a, Zhang Bangsheng, rekao je kako je majmun progutao kikiriki koji mu je bacio netko od posjetitelja što mu je uzrokovalo kronični zatvor.

Pročitajte i ovo Klonirani majmuni (Foto: AFP) Pohvalili se uspjehom Zbog novog pothvata znanstvenika korak smo bliže kloniranju čovjeka Slika nije dostupna Što mu bi? Lovac na jelene: Majmun pokušao napraviti bebu "bambiju"

Majmunčić Auguste Francois jedan je od posljednjih pripadnika svoje vrste zbog čega je zaposlenicima ovog ZOO-a bitno da učine sve za njega.

>> Pogledajte kako ovaj majmun temeljito pere suđe!

Prvog dana ovog mjeseca Auguste se pokazao publici, no nesmotreni posjetitelj bacio mu je kikiriki zbog kojeg se ovaj našao u zdravstvenim problemima.

Problem s probavom ugrožavao je majmunčićev život, a on je premalen da bi primio bilo kakve lijekove. Zato je Zhang oprao majmunčićevu stražnjicu i lizao ju sve dok kikiriki nije ispao van zajedno s ostatkom izmeta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene