Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mars vrvi životom?

Bivši UN-ov radnik tvrdi: Vidio sam izvanzemaljce, a ove su fotografije dokaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U najnovijem bizarnom otkriću, bivši radnik UN-a tvrdi da je otkrio dokaz o postojanju izvanzemaljaca i biorobota na Marsu.

Andre Gignac, lovac na NLO-e, rekao je kako je uočio mrtvog izvanzemaljca u fotografijama Mount Sharpa koje je snimila NASA.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

Na istoj fotografiji, on tvrdi da je otkrio urezotinu s izvanzemaljskim licima, četveronožnog robota i još jednog ženskog robota s grudima.

Gignac je kazao da još radi na analizi fotografije, ali da vjeruje da na Crvenom planetu definitivno postoji biološka prisutnost, piše Cyrptozoology News.

NASA-ina fotografija prikazuje 'Marsovce koji vrebaju iz kratera'

'Nitko se neće usuditi to opovrgnuti. Slika mrtvog izvanzemaljca je šokantna, ali što je s robotima? Ima noge, ali ne i glavu', tvrdi Gignac. Analizirao je različita fotografirana područja. 'Je li NASA poslala ovog robota na Mars? Mislim da nije. Izvanzemaljci su na Marsu. Moja otkrića oduzimaju dah', kaže.

Ovo nije prvi puta da Giganc iznosi takve radikalne tvrdnje o izvanzemaljcima na Marsu. Prošlo je mjeseca 58-godišnji Kanađanin rekao da je sumnjičav prema 'tamnoj točki' na dijelu kratera Endeavoura za koju sumnja da su izvanzemaljci koji gledaju prema van.

'Bio sam zapanjen. Bio je to golemi panoramski prozor ugrađen u unutarnji zid kratera', tvrdi ovaj 58-godišnjak. Vjeruje i da bunker može biti koridor koji, kaže, vodi do većeg bunkera.

Gignac ipak ostavlja mogućnost da je ipak pogriješio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene