454113
454113
454113
454113
454113

BILLA - 17 mi je godina tek!

U četvrtak počinje velika proslava 17. rođendana BILLE uz nagradnu igru, ekstra rođendanske popuste i niske rođendanske cijene.

 
 
 
 
Rođendan Bille (Foto: PR)
Rođendan Bille (Foto: PR)

Dođite svi na veliki rođendanski party najnižih cijena u BILLI koji traje cijeli mjesec!

Zajedno smo već 17 godina i za naš rođendan vam se želimo zahvaliti i pokloniti vam kupovine po najnižim cijenama i super nagrade. Ovakva će vas proslava sigurno razveseliti i zabaviti, na vama je da odaberete omiljene proizvode i proslavite s nama.

I ne zaboravite - svaka kupovina može vam svaki dan donijeti vrijedne nagrade i uljepšati vam naš rođendan.

Svaki tjedan pripremili smo posebne akcije proizvoda s niskim rođendanskim cijenama, a svaki dan, osim nedjelje, možete koristiti najveće ekstra rođendanske popuste na cijele robne grupe - 30% za sve kupce, dodatnih 20% za članove BILLA Cluba te još 10% za plaćanje American Express karticom i ostvariti popuste i do 49,5%.

U četvrtak i petak na ekstra rođendanskom popustu čekaju vas sve omiljene polutrajne salame i sva Labud sredstva za čišćenje.

Ukoliko još nemate BILLA Club karticu, a kako biste ostvarili popust, zatražite svoju karticu na blagajni i odmah je počnite koristiti.

Na kraju kupovine ne zaboravite odigrati veliku nagradnu SMS igru (više informacija na www.billa.hr jer svaki dan je dobitan.

Pošaljite SMS poruku, bez obzira na iznos računa, i svaki dan možete osvojiti 2.000 kn na potrošačkoj kartici American Expressa (30 nagrada) i wellness vikend za dvoje u Kampinski Hotelu Adriatic (30 nagrada).

Najbolja zabava i najljepše nagrade čekaju vas u vašem BILLA supermarketu!
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se